BLADVIPPA

Bladvippa, ett litet blad i läder/mocka på mässingstråd. Använd till påskriset eller för att det är vackert på en liten kvist. Böj själv till bladet till önskad form. Finns i 5-pack och 10-pack. Varierande nyanser.

PINECONE-DECO

Läderkottar för dekoration. Vackra att kombinera tillsammans på en kvist eller till jul i granen.
Går även att få som nyckelring.

CORDSHELL

En sladdhållare för dina hörlurar. Tillverkad utav läderspill från gotländska tapetserare. Brouges-mönster och stängning med gevärsknapp i solid mässing.

 

PINWHEEL-COASTER

Glasunderlägg som flörtar med det lekfulla. Återbrukat läder, med en cirkulär undersida av naturgarvat läder med guldpräglad logga.

PINECONE PILLOW 35

Pinecone pillow, 35 cm i diameter. Tillverkas utav din gamla skinn- eller mockajacka alternativt utav skinn från mitt lager. Mönstret sys på en grå ullfilt i 100% merinoull från Klippans Yllefabrik. Kudden förses med hank, dragkedja samt avtagbar tofs. Innerkudde ingår.

BROUGE TIE

En elegant fluga inspirerad av Brougestilen. Klassisk, men med det lilla extra. Välj mellan återvunnen mocka eller skinn i valbar nyans.

LEATHER TASSLE

Lädertofs av återvunnet läder med karbinhake i solid mässing och detalj av guldtråd. Tillverkas i valbar nyans.

HEART2HEART

En klassiker till julen i ny tappning. Tillverkas i valbar nyans av återvunnet skinn, ca 10 cm hög. Öljett i solid mässing.

CIRCLED DOT

Lädermatta som består av spill från övrig tillverkning. 125-160 cm i diameter. Mönstret sys på en slitstark ullfilt i 100% merinoull från Klippans Yllefabrik. Ullfilten kantas av langettstygn längst ut. Varje matta får sitt unika tillverkningsnummer som stämplas på en etikett av naturgarvat läder. Aldrig har väl så många historier rymts i en matta…

PINECONE PILLOW 60

En golvkudde i låg modell, 60 cm i diameter. Tillverkas utifrån din gamla skinn- eller mockajacka (storlek M/L), eller i valbar nyans från mitt lager. Mönstret sys på ullfilt i 100% merinoull från Klippans Yllefabrik. Kudden förses med dragkedja, hank och avtagbar tofs. Innerkudde ingår.