OMVANDLA DIN JACKA

OMVANDLA DITT SPARADE, ÄRVDA TRASIGA ELLER BORTGLÖMDA LÄDER.

Återbruk

Har du en sparad, ärvd eller funnen skinn- eller mockajacka, kjol,byxor, trasig väska, läder från en soffa eller fåtölj. Då går det självklart att omvandla. Skicka in materialet till mig eller lämna det direkt i min ateljé. De allra flesta jackor och läder går alldeles utmärkt att packa i gamla papperskassar, se till att tejpa igen ordentligt bara. Så fort jackorna har anlänt, kommer jag att kontakta dig. Glöm inte att ange ditt mobilnummer eller mail för vidare kontakt. För dig som vill ha mer information om vad som går att tillverka utifrån just din jacka, så går det fint att kontakta mig via mail eller DM på instagram.

Hantverk

I hantverket vilar tålamodet. Med händerna som mitt främsta redskap omvandlar jag ditt sparade läder, från din ärvda skinnjacka till spillbitar. Det finns alltid ett form och ett hantverk som passar och kan göra att materialet och historierna åter får ta plats i ditt hem.

Omtanke

Alla omvandlingar sker med omtanke om material, form och miljö. Visste du att det mesta av vårt sparade läder, trots sin slitstyrka och långa hållbarhet, allt som oftast slängs. När läder slängs, blir det en stor belastning för miljön. Läder skall alltid sorteras som farligt avfall. Men om vi istället tar hand om det läder som finns, innebär det att vi gemensamt räddar inte bara ett material, utan även alla de historier som följer med materialet.

Omvandla ditt sparade läder.

Lämna in ditt material, köp spårbar frakt via postnord!

VAD DU KAN OMVANDLA TILL

Eviga Blommor

Kottekuddar

Mattor

Kransar