0
Your Cart
0

OMVANDLA DITT LÄDER

Vad önskar du omvandla till?

Kottekuddar

Kottekuddar är perfekta att omvandla till om du har gamla sparade skinn-eller mockajackor. Kottekuddarna finns att omvandla till tre olika storlekar. Den lilla 35 cm i diameter. Den mellanstora 48 cm i diamater och så golvkudden som är 60 cm i diameter. 

Blommor

Utav det allra minsta spillet tillverkas eviga blommor. Blommorna har en stjälk av tvinnad mässingstråd och nyanserna och formerna visar Hildur2johns alldeles egna utrycksfulla blomster. 

Kransar

Förutom sparat läder från privatpersoner. Samarbetar jag med lokala tapetserare, där jag omvandlar deras läderspill till nya produkter. På kransarna samsas läderkottar och läderblommor omvartannat. 

Mattor

Runda mattor i storlekar från minsta 90 cm i diameter till största 160 cm i diameter. De runda mattorna är uttrycksfulla och går att tillverka både enfärgade eller i flera naynser. 

Krukpåse

Den här krukpåsen har många användingsområden. Som namnet antyder använd den för att dölja mindre läckra krukor eller inte  använda den till förvaring. Krukan är vändbar. På ena sidan läder eller mocka och på andra sidan ullfilt. 

Sladdsnäcka

Sladdar som trasslar är det värsta som finns. Dessa tillverkas i läderspill från tapetserare. Sladdsnäckan har ett brougemönster och försluts med gevärsknapp i mässing. 

Mobilväska

Har du en trasig väska som du inte vill laga (för det kan jag också fixa), så går det givetvis att omvandla, till en sådan här mobilväska tex. Denna har en flätad kant, vilket kommer ge fodralet en alldeles extra lång livstid. 

Glasunderlägg

Glasunderläggen tillverkas främst i från spill från Gotländska tapetserare. 

Enklast skickar du ditt läder till mig genom att packa det i dubbla papperskassar, tejpa igen ordentligt och köp frakten här nedan via postnord. (självklart går det att skicka med andra alternativ) Var bara noga med att se till att frakten är spårbar. Så fort ditt sparade läder hamnat hos mig, som kommer jag att återkomma till dig, men glöm inte att skicka med en lapp om hur och vart du vill bli kontaktad.

Hoppas att jag får omvandla ditt sparade läder!