ATELJÈ

OM MIG

Jag heter Amalia och så länge jag minns har jag skapat. Det är för mig ett sätt att tala. Genom min formgivning vill jag tillsammans med er berätta om livet, kärleken och sorgen. Om allt som skapar vardagens magi. I min atelje arbetar mina händer medan jag vilar huvudet mot någon annans historia. En del av hantverket tillverkas utifrån mitt egna lager av återbrukat läder, men de allra flesta av er lämnar in ert egna ärvda, älskade eller bortglömda läder. På så sätt får jag äran att inte enbart blåsa liv i ett material, utan även i den historia som materialet förvaltar.  Tillsammans, kudde för kudde, gör världen vi världen lite mindre hård.

ATELJÉ HILDUR2JOHN

Här sker all tillverkning i återbrukat läder, främst från era inlämnade gamla jackor, men även kjolar, soffor, fåtöljer, skor och spill från gotländska tapetserare.

ATELJÉ

WORKSHOP & ÖPPETTIDER

Workshop- Fläta Läder via Folkuniversitetet (helgkurs) 25:e och 26:e mars 2023. https://www.folkuniversitetet.se/kurser-utbildningar/konsthantverk/konsthantverk/konsthantverk-specialkurser/visby/3594/

Workshop Midsommarkrans
Skapa din egna midsommarkrans, halvdagsworkshop. (återkommande i maj månad varje år)

Ateljén öppnas för bokade besök, samt inlämning av material för omvandling.

Ateljén hittar du om du svänger av väg 562 mot Stenkumla kyrka, därefter kör man förbi infarten till kyrkan och så ligger ateljén första på höger sida på väg 610 (träkumla väg), inne bland träden. Det går en liten stig in till ateljén, bara att följa pilarna. Det går fint att parkera utanför ateljén. Men går även att parkera vid kyrkan och traska den lilla biten bort till ateljén om det är så att man kommer i större bilar eller husvagnar tex.

Hjärtligt Välkomna!