ÖPPETTIDER SOMMAR 2022

GOTLÄNDSKT LÄDERHANTVERK FRÅN HJÄRTAT

Välkommen till min ateljé i Stenkumla på Gotland. Här sker all tillverkning i återbrukat läder, främst från era inlämnade gamla jackor, men även kjolar, soffor, fåtöljer, skor och spill från gotländska tapetserare.

Öppettider sommaren 2022

Dags att fylla ateljén med liv!

Workshops:

-Längtansblomma; skapa din egna längtansblomma i läder, halvdags workshop tillsammans med Akka Mediation.
Anmäl ditt intresse här!

-Midsommarkrans:
Skapa din egna midsommarkrans, halvdagsworkshop. (återkommande i maj månad varje år)

Öppettider Sommar 2022:

Vecka 26. Fredag & Lördag kl 12-16
Vecka 27. Onsdag, Fredag & Lördag kl 12-16
Vecka 28. Onsdag, Fredag & Lördag kl 12-16
Vecka 29. Tisdag- Torsdag kl 12-16
Vecka 30. Onsdag, Fredag & Lördag kl 12-16
Vecka 31 Onsdag, Fredag & Lördag kl 12-16
Vecka 32 Onsdag, Fredag & Lördag kl 12-16

Ateljén hittar du om du svänger av väg 562 mot Stenkumla kyrka, därefter kör man förbi infarten till kyrkan och så ligger ateljén första på höger sida på väg 610 (träkumla väg), inne bland träden. Det går en liten stig in till ateljén, bara att följa pilarna. Det går fint att parkera utanför ateljén. Men går även att parkera vid kyrkan och traska den lilla biten bort till ateljén om det är så att man kommer i större bilar eller husvagnar tex.

Hjärtligt Välkomna!

OM MIG

Jag heter Amalia och så länge jag minns har jag skapat. Det är för mig ett sätt att tala. Genom min formgivning vill jag tillsammans med er berätta om livet, kärleken och sorgen. Om allt som skapar vardagens magi. I min atelje arbetar mina händer medan jag vilar huvudet mot någon annans historia. En del av hantverket tillverkas utifrån mitt egna lager av återbrukat läder, men de allra flesta av er lämnar in er egna ärvda, älskade eller bortglömda jacka. På så sätt får jag äran att inte enbart blåsa liv i ett material, utan även i den historia som den förvaltar.

Hjärtligt Tack till alla er som jag fått möjligheten att omvandla till. För att vi emellanåt får träffas, utbyta tankar, skratt och en och annan tår. För att ni visar tålamod och för att vi tillsammans, kudde för kudde, gör världen lite mindre hård. Och till er som ännu inte lämna in er gamla jacka för omvandling, så går det bra att kontakta mig här mig via mail, facebook eller instagram.