0
Your Cart
0

ATELJÈ

Om mig

Jag heter Amalia och så länge jag minns har jag skapat. Det är för mig ett sätt att tala. Genom min formgivning vill jag tillsammans med er berätta om livet, kärleken och sorgen. Om allt som skapar vardagens magi. I min atelje arbetar mina händer medan jag vilar huvudet mot någon annans historia. En del av hantverket tillverkas utifrån mitt egna lager av återbrukat läder, men de allra flesta av er lämnar in ert egna ärvda, älskade eller bortglömda läder. På så sätt får jag äran att inte enbart blåsa liv i ett material, utan även i den historia som materialet förvaltar. Tillsammans, kudde för kudde, gör världen vi världen lite mindre hård

Välkomna till ateljén på Gotland

Här sker all tillverkning i återbrukat läder, främst från era inlämnade gamla jackor, men även kjolar, soffor, fåtöljer, skor och spill från gotländska tapetserare. 2022 stod ateljen färdig. Ateljén är byggd i Hildur2johns anda. Med återbrukat material, gotländsk furu och plåttak från rasad lada. De 120 år gamla fönstrena är från granngården Kube. 

7 kilometer söder om Visby, 100 meter efter infarten till kyrkan i riktning mot Träkumla hittar du ateljé Hildur2john. Det går en liten stig in till ateljén, bara att följa pilarna. Det går fint att parkera direkt utanför ateljén. Men går även att parkera vid kyrkan och traska den lilla biten bort till ateljén om det är så att man kommer i större bilar eller husvagnar eller det är brist på plats

Workshops och Öppettider

Ateljén öppnad för bokade besök och inlämning av material. Den 21:e-29:e Maj är ateljen öppen dagligen 11-17 i samband med Öppna ateljéer. 
Öppettider för sommaren kommer inom kort, det går också fint att använda appen Öppet gotland för att se om jag har öppet i min ateljé. 

Workshop Eviga blommor 6:e April
kl 13-17

Anmälan ännu öppen.
Vänligen maila amalia@hildur2john.com för bokning av plats. 

Workshop midsommarkrans
27:e maj kl 13-17


Skapa din egna midsommarkrans, halvdagsworkshop. En alltigenom kreativ och inspirationsgivande workshop. Vi omvandlar ateljens läderspill till midsommarkransar. Då får lära dig tekniken med att tillverka blommor i läder, samt läderlindning.  (Anmälan ännu öppen, boka via mail till amalia@hildur2john.com)